ENERGIAHOITO

HOITO TEHDÄÄN KOTIKÄYNTINÄ.

 

Tuntuuko, että olet pysähdyksissä?

Onko elämäsi hektistä ja sinun on vaikea pysähtyä?

Onko rentoutuminen vaikeaa?

Haetko uutta suuntaa elämällesi?

 

Miten Energiahoito auttaa?

 

Energiahoito auttaa pysähtymään ja kuulemaan paremmin itseäsi. Kuulet mitä elämältäsi haluat ja saat uusia ideoita miten toimia. Energiahoito auttaa näyttämään keholle ja mielelle miten ollaan rennosti, näin tämän rentouden tuominen arkeesi helpottuu. Anna itsellesi lupa pysähtyä!

Hoidossa välitetään käsien kautta kanavoituna kaikkien saatavilla olevaa universaalia elämänenergiaa. Hoidossa hoitajan kädet ovat joko hieman hoidettavasta irrallaan tai kevyesti hoidettavan keholla. Energia löytää sinne missä hoidettava sitä eniten tarvitsee. Hoidon ajan asiakas on makuullaan luonnonkuituisen patjan päällä lattialla. Hyviä tuloksia saatu mm. erilaisissa lihas- ja nivelkivuissa, jännitystiloissa, tunne-elämän solmuissa ja stressissä.

Pukeuduthan hoitoon tullessasi mukaviin, kiristämättömiin ja luonnonkuituisiin vaatteisiin. Hoito tehdään vaatteiden päältä. Hoito ei sovi sinulle, jos kärsit vakavista mielenterveysongelmista. Alla eripituisten Energiahoitojen kuvauksia

 

ENERGIAHOITO 60 min

*Haastattelu ensimmäisellä kerralla   

*Sopii hyvin ensikertalaiselle                                                             

*Syvärentouttava hoito

*Puhdistaa ja uudistaa kehoa ja mieltä

*Sopii otettavaksi oman rytmin/tarpeen mukaan.

Kesto: 60 min

Hinta: 60€

 

ENERGIAHOITO 90 min

*Haastattelu ensimmäisellä kerralla

*Syvärentouttava hoito

*Puhdistaa ja uudistaa kehoa ja mieltä

*Sopii otettavaksi oman rytmin/tarpeen mukaan.

Kesto: 90 min

Hinta:75€

 

 

Asiakaspalaute:
Energiahoitoon mennessä minulla oli vahvasti poskiontelotulehduksen oireita ja olinkin jo syönyt kaksi kuuria antibiootteja. Antibiootit eivät auttaneet ollenkaan tulehdukseen. Hoidon aikana nenä meni todella tukkoon mutta lähtiessäni olo oli aivan erilainen kuin hoitoon tullessa. Kävin röntgenissäkin iltapäivällä sairaalallaja poskiontelot olivat aivan puhtaat ja terveet. Hoito siis toimi hyvin ehkä jo vähän kroonistuneeseen vaivaan. Oloni oli myös rauhallinen ja rento hoidon jälkeen.  - NAINEN, 25v.

Hoitoon valmistautuminen:
Pukeuduthan hoitoa ennen joustaviin ja luonnonkuituisiin pitkähihaisiin ja -lahkeisiin vaatteisiin. Hoito tehdään vaatteiden päältä. Hoitoa varten on hyvä varata rauhallinen tila, jossa ei ole häiriötekijöitä. Tuon Energiahoitoa varten mukanani shiatsupatjan.

 

 

Takaisin etusivulle.

 

Ota yhteyttä